مجید جلیلی گفت: یکی از روندهای اساسی در صنعت خودرو و بخش حملونقل، توسعه خودروهای برقی و مهمترین وجه تمایزی که آنها با خودروهای احتراقی دارند، قوای محرکه است. روند توسعه این خودروها در سالهای گذشته بسیار پرشتاب بوده و کشورهای دنیا، بهخصوص کشورهای توسعهیافته سرمایهگذاریهای عظیمی را به منظور تولید و بهرهبرداری از این خودروها انجام دادهاند.
جلیلی ادامه داد: در بحث توسعه خودروهای برقی، موضوع کاهش آلایندهها و کاهش هزینههای بهداشت و درمان و همچنین کاهش وابستگی این خودروها به سوختهای فسیلی موردتوجه کشورها قرار گرفته است.
مدیر گروه پژوهشهای فناوری و نوآوری موسسه مطالعات و پژوهش بازرگانی افزود: در دنیا به واسطه همین ملاحظات، برنامهریزیهای دقیق و اساسی برای مسیر پیشرفت و توسعه این خودروها در نظر گرفته شده است. بر اساس پیش بینی بانک جهانی سال ۲۰۳۰، یعنی حدودا ۷سال دیگر، تولید خودروهای برقی از خودروهای احتراقی پیشی خواهند گرفت.
جلیلی تاکید کرد: بر اساس تحقیقی که تیم ما انجام داده است، اگر فرض کنیم در کشور، میزان پیمایش یک خودرو احتراقی در طول سال، ۲۰ هزار کیلومتر باشد، به طور متوسط در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین هم نیاز داشته باشد، این خودرو در سال، ۲ هزارو ۴۰۰ لیتر بنزین مصرف میکند.